Adresse: Svingen 4, 1788 Halden

Åpningstider:
Mandag – fredag: 07:30 – 15:45

Utenom åpningstider:
Viking redningstjeneste (døgnvakt): 69 17 54 90

FORSIKRINGSSKADE

Ved forsikringsskade på bil kan du ta direkte kontakt med oss så hjelper vi deg med alt fra taksering av skaden og til selve reparasjonen. Gjennom våre avtaler med forsikringsselskapene ordner vi alle de praktiske tingene for deg og tar oss av kontakten mellom deg og ditt forsikringsselskap.

GLASSKADE

Vi skifter frontrute og hjelper deg med glasskader på alle bilmerker. Reparasjon av stensprutskade er kostnadsfritt uten bonustap om du har glasskadeforsikring. Er skaden stor hjelper vi deg med å skifte frontrute, uansett bilmodell. Ved bytte er det en egenandel i henhold til forsikringsvilkår som gjelder.

AIRCONDITION OG SERVICE PÅ KLIMAANLEGG

Har du “rar lukt” av bilens Aircondition? Eller fungerer anlegget dårlig. Da er det på tide med en service. Vi utfører service på din bils Aircondition. Uansett merke. Service på bilens aircondition og klimaanlegg består av to viktige deler for at anlegget skal fungere optimalt; desinfinsering og etterfylling og trykktest.

BILOPPRETTING

Biloppretting strekker seg fra alt av små skader som riper og skift av mindre deler til omfattende karosseriskader der bilens understell må strekkes tilbake til sin opprinnelige fasong. Uansett skadeomfang på ditt kjøretøy hjelper vi deg .

VEIBESKRIVELSE

Karosseriavdelingen vår er ikke i hovedbygget til Jensen & Scheele. Det er lokalisert ved i Svingen 4, 1788 Halden. Punktet merket A er karosseriavdelingen mens punktet merket med B er lokalene til Jensen & Scheele Bil/Auto kart

Tor Egil Gundersen

Tor Egil Gundersen

Teknisk leder skadeavdeling

Telefon: +47 93 47 14 63
skade@jensen-scheele.no