Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo i Halden og omegn. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele står som eiere og er aktivt med i den daglige driften av selskapet.

Med en oppstart på 7 ansatte i 1991 teller vi i dag 46 ansatte. Vi holder til i Vestgårdveien 1 på Sørliefeltet mellom Halden sentrum og E6. Siden 1997 har våre lokaler fått jevnlige oppgraderinger for å møte morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ikke minst ansatte. I 2013 flyttet vår bruktbilavdeling inn i nye lokaler i Vestgårdveien 3.

Vi forventer å selge 260 nye Volvo i år. Bruktbilavdelingen vår vil selge over 700 biler av ulike merker.

Våre verksteder er delt opp i serviceverksted og skadeverksted samt et Bilxtra-verksted for å serve våre kunder som har kjøpt bruktbil av fremmed merke. Vi vil selge over 20.000 timer, fordelt på service og skade, samt fremmede merker på Bilxtra-verksted. Vårt glass- og skadeverksted utfører skadereparasjoner og ruteskift på alle merker, og har avtaler med de største aktørene innen forsikring.

Våre teknikere jobber i konseptet “Volvo Personal service”. Dette konseptet går ut på at to teknikere jobber i team på samme verkstedplass, og at vi kan utføre mange standardjobber på under halve tiden, og flere kunder kan vente hos oss mens jobben utføres. Kundene får en timeavtale som er styrt på spesifikk tid slik at de vet og kan planlegge sin dag på en bedre måte. Dette konseptet gjør at våre kunder får den beste opplevelsen når de benytter våre tjenester på servicemarkedet.

Dette vil gi oss forventninger om en omsetning i 2019 på ca 380 mill. kr.

Jensen & Scheele Bil AS har siden 1991 hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og omegn. Volvo sto for over 34,1 % av nye personbiler levert i Halden i 2018. Dette ved at Volvo ble det mest solgte personbilmerke i Halden i 2018.

Siden starten i 1991 har Jensen & Scheele Bil AS satt seg mål om å bli nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje. Dette gjøres gjennom at kvalitet påligger alle medarbeidere og kvalitetssikres gjennom effektivt lagarbeid på tvers av hele organisasjonen.

Jensen & Scheele Bil AS har gjennom gode salgsresultater, god økonomi og fornøyde kunder blitt kåret til «Årets Volvo forhandler» hele 18 ganger siden 1991. Sist var nå for 2017.

I konsernet Jensen & Scheele inngår også Jensen & Scheele Bilutleie AS, Jensen & Scheele Eiendom AS, samt Jensen og Scheele Auto AS i Halden som forhandler Mitsubishi og Renault.

Jensen & Scheele Bil AS

Jensen & Scheele Bil AS