Vår visjon og forretningsidé er å ha de mest fornøyde kundene i Halden uansett bransje.

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og omegn. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele er eiere og aktivt med i den daglige driften av Jensen & Scheele.

Jensen & Scheele startet med 7 ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester.
I 1997 flyttet vi inn i nye lokaler i Vestgårdveien 1 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6. Dette anlegget fikk en betydelig oppgradering i 2007-2008 for å møte morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte. Ytterligere utvidelser ble foretatt i 2011.

Jensen & Scheele Bil AS har gjennom gode salgsresultater, god økonomi og fornøyde kunder blitt kåret til «Årets Volvo forhandler» hele 18 ganger siden 1991. Volvo og Renault har gjennom en årrekke vært de mestselgende bilmerkene i Halden. Jensen & Scheele Bil AS har vært ISO sertifisert og følger i dag de samme krav både innen miljø og kvalitet.

Våre verksteder er delt opp i serviceverksted og skadeverksted samt et Bilxtra-verksted for å serve våre kunder som har kjøpt bruktbil av fremmed merke. Vårt glass- og skadeverksted utfører skadereparasjoner og ruteskift på alle merker, og har avtaler med de største aktørene innen forsikring.

I 2005 overtok Jensen & Scheele Mitsubishi-forhandleren, Din Bil AS, i Vestgårdveien 3, med 5 ansatte og etablerte Jensen & Scheele Auto AS. Dette resulterte i en kraftig vekst for merket Mitsubishi.

I 2012 overtok Jensen & Scheele Auto AS Renault-agenturet og er i dag en av Østfolds største både på Renault og Mitsubishi.

I 2013 kjøpte Jensen & Scheele Eiendom AS bygget etter Toyota Østfold, Vestgårdveien 5, og Jensen & Scheele Auto AS flyttet inn her.

Ved inngangen til 2019 var vi 55 ansatte i Jensen & Scheele Bil AS.

Jensen & Scheele har siden 1991 hatt en jevn økning i omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og omegn. 

I konsernet Jensen & Scheele AS inngår også Jensen & Scheele Eiendom AS og Jensen & Scheele Bilutleie AS.

Jensen & Scheele Bil AS

Jensen & Scheele Bil AS