Volvo V40

Pris fra kr. 377.900,-

Volvo V40 er designet rundt deg – en bil rustet til å møte alle hverdagens utfordringer. Den skandinaviske designarven gjør V40 til individualistens valg, og den trenger ikke å rope for å bli lagt merke til – den er tross alt en Volvo. All av Volvo sin kunnskap og erfaring har gått med i produksjonen av V40 – en Volvo som er skapt for bykjøring og designet for de med en aktiv livsstil. Den er kompakt og kvikk, men føles som en mye større bil innvendig. Den brede skulderlinjen som strekker seg fra hovedlysene og avsluttes ved bakdøren, gir bilen et robust og selvsikkert utseende. Innvendig er du omgitt av eksklusive materialer i en kupé som er designet for lys og komfort.
Rene, moderne linjer og en kraftfull, sportslig karakter gjør Volvo V40 til en bil som er skapt for å begeistre, hver eneste dag.

Volvo V40 er inspirert av alle de tingene som gjør et skandinavisk hjem så innbydende – komfort, lys, og det beste av naturmaterialer og håndverk.
Fra det øyeblikket du åpner døren, blir du ønsket velkommen av en lys og romslig kupé – et sted hvor du er omgitt av innovasjon, og som innbyr til en behagelig kjøretur.
Håndverket spiller en sentral rolle i Volvo sitt design, og dette gjenspeiles i måten materialer er brukt i V40. Høykvalitetsskinn med vakre sømmer skaper flotte detaljer og bidrar til et slående helhetsinntrykk.