Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele er eiere og aktivt med i den daglige driften av Jensen & Scheele.

Jensen & Scheele Bil AS startet med 7 ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark.

I 1997 flyttet vi inn i nye lokaler i Vestgårdveien 1 på Sørlifeltet. Dette anlegget fikk en betydelig oppgradering i 2008-2011 for å møte morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte.

I 2005 overtok Jensen & Scheele Mitsubishi-forhandleren, Din Bil AS, i Vestgårdveien 3, og etablerte Jensen & Scheele Auto AS. Dette resulterte i en kraftig vekst for merket Mitsubishi. I 2012 overtok Jensen & Scheele Auto AS Renault-agenturet og er i dag en av Østfolds største både på Renault og Mitsubishi.

I 2013 kjøpte Jensen & Scheele eiendomsbygget etter Toyota Østfold, Vestgårdveien 5, og Jensen & Scheele Auto AS flyttet inn her.

Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark.

Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele har gjennom gode salgsresultater, god økonomi og fornøyde kunder blitt kåret til årets forhandler 28 ganger av våre importører.

I dag teller vi 75 ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Vi tilbyr lærlingplasser og har i dag fem lærlinger utplassert innen fem yrkesgrupper på vårt serviceverksted, delelager, skadeverksted og salgsavdeling.

Jensen & Scheele-konsernet består av Jensen & Scheele Bil AS, Jensen & Scheele Auto AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS og Jensen & Scheele Eiendom AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS og Renault og Mitsubishi gjennom Jensen & Scheele Auto AS.

Jensen & Scheele

Jensen & Scheele