Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og omegn. Roger Jensen og Arne-Henning Scheele står som eiere og er aktivt med i den daglige driften av selskapet.
Jensen & Scheele Auto AS ble etablert i 2005 som forhandler av Mitsubishi i Halden og omegn, og overtok Renaultagenturet i 2012.
Våre verksteder er delt opp i serviceverksted og skadeverksted samt et Bilxtra-verksted for å serve våre kunder som har kjøpt bruktbil av fremmed merke.
Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetting, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og omegn. Vi har som mål å bli nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele har gjennom gode salgsresultater, god økonomi og fornøyde kunder blitt kåret til årets forhandler 28 ganger av våre importører.
I dag teller vi 70 ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Vi tilbyr lærlingplasser og har i dag fem lærlinger utplassert innen fem yrkesgrupper på vårt serviceverksted, delelager, skadeverksted og salgsavdeling.
Jensen & Scheele-konsernet består av Jensen & Scheele Bil AS, Jensen & Scheele Auto AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS, Jensen & Scheele Invest AS og Jensen & Scheele Eiendom AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS og Renault og Mitsubishi gjennom Jensen & Scheele Auto AS.

Jensen & Scheele

Jensen & Scheele